Velkommen til DBCG's webstedPatientinformation om brystkræft
Patientinformation udarbejdet af Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med DBCG kan læses på
www.cancer.dk/.../brystkraeft


DBCG Nyheder

*
Repræsentantskabsmøde 2019: DBCG´s næste repræsentantskabsmøde afholdes mandag den 21. januar 2019 kl. 10.00-15.30 på Rigshospitalet.
Vedlagt program :
klik her og tilmeldingsseddel. klik her


*
Kirurgiskema - Neoadj. medicinsk behandling, biopsi alene eller før neoadjuverende behandling er blevet revideret med rubrik til registrering af antal tumorer, således at den oplysning kan sammenholdes patologernes registrering af antal karcinomer. Det nye skema er også implementeret på WEB indtastningsmodul. (08.05.2018)

*
Kosmetik og funktion skema for HYPO, PBI samt SKAGEN TRIAL 1 protokoller er blevet revideret og inkluderer nu udvidet oplysninger om rygning. Det nye skema er også implementeret på WEB indtastningsmodul. (26.02.2018)

*
Patientinformation til højrisikopatienter vedrørende zoledronsyre: Patientinformation om behandling med zoledronsyre er opdateret. Informationen er tilgængelig på hjemmesiden under fanebladet "Skemaer og patientinfo" under overskriften "Onkologiske afdelinger". (15.01.2018)

* Personskema er blevet revideret. Skemaet giver nu mulighed for indberetning af oplysninger om BRCA1 / BRCA2 undersøgelser. (20.12.2017)

*
Indtastningsmodul vedrørende Genomisk analyse er ændret: Der er tilføjet forside til skemaet, så der kan indtastes flere prøvesvar pr. patient, ligesom der er enkelte tilføjelser på selve skemaet. (19.12.2017)

* Retningslinierne for udtræk af data til forskning (www.dbcg.dk/databaseudtræk) er ændret. Det sker efter aftale med RKKP om at datoen for driftstart for den kliniske kvalitetsdatabase er dateret tilbage til 01.01.1978. (02.10.2017)
 

Andre nyhederNyhedsgruppe

Der er oprettet en nyhedsgruppe for brugere af DBCG´s hjemmeside. Gruppen vil løbende modtage meddelelser om nye skemaer, retningslinier m.m. Interesserede kan melde sig til gruppen ved at sende en e-mail til dbcg@dbcg.dk og angive Nyhedsgruppe i emne-feltet. E-mailen skal indeholde navn, adresse, telefonnummer og evt. faxnummer samt den e-mail adresse der skal meldes til gruppen.

(Siden er sidst opdateret d. 19-11-2018)